Εύθυμες Χριστούγεννα & καλή χρονιά

December 25, 2018

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εύθυμες Χριστούγεννα & καλή χρονιά

Φάγατε το μήλο χθες; Η επιχείρησή μας, τίμιο ΟΜΠ Anhui. & Exp. Co., ΕΠΕ, προετοιμάσαμε τα μήλα και τα κέικ σε το καθένα για να γιορτάσουμε τη σιωπηλή νύχτα.

 

Σήμερα, Χαρούμενα Χριστούγεννα.

 

Κάθε χώρα πρέπει τους δικοί να γιορτάσει τον τρόπο.

 

Τα αγγλικά προετοιμάζουν την Τουρκία και άλλα τρόφιμα για τα Χριστούγεννα. Κάθε οικογένεια έχει τα δώρα, και δίνει τα δώρα το πρωί.

 

Τα ισπανικά παιδιά βάζουν τα παπούτσια τους έξω από την πόρτα ή έξω από το παράθυρο για να λάβουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα.

 

Επειδή οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια χώρα που αποτελείται από πολλές εθνικές ομάδες, η κατάσταση στην οποία Αμερικανοί γιορτάζω τα Χριστούγεννα είναι επίσης η πιό περίπλοκοη. Οι μετανάστες από τις διάφορες χώρες ακολουθούν ακόμα το τελωνείο της πατρίδας τους.

 

Και η επιχείρησή μας, τίμιο ΟΜΠ Anhui. & Exp. Co., ΕΠΕ, έτοιμο χριστουγεννιάτικο δέντρο, που διακοσμείται με την καρδιά. Και έχει το καπέλο και την κάρτα Χριστουγέννων. Γράψαμε τις επιθυμίες μας στην κάρτα, κατόπιν το βάλαμε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο μας.

 

Όλοι αισθανόμαστε ευτυχείς και πήραμε πολλές φωτογραφίες.

 

Αυτά τα Χριστούγεννα, τίμιο ΟΜΠ Anhui. & Exp. Co., ΕΠΕ, σας στείλετε τις πιό ειλικρινείς ευλογίες διακοπών. Χαρούμενα Χριστούγεννα. Και του χρόνου θα δεχτεί περισσότερες επιθυμίες και ευτυχής.